Touringcar huren

Ontdek het gemak van touringcar huren. Drenthe Tours beschikt over een groot aantal luxe en bijzondere bussen en touringcars die worden bestuurd door bekwame chauffeurs. Of u nu in een luxe en comfortabele touringcar een meerdaagse busreis gaat maken of een bijzondere bus wilt voor een feest of dagtocht bij Drenthe Tours zijn wij u graag van dienst. U kunt zelfs de spelersbus van FC Groningen of de spelersbus van FC Emmen huren via Drenthe Tours! Ook voor een schoolreisje of een internationale excursie heeft Drenthe Tours de perfecte bus voor u. Een touringcar huren is reizen met plezier en gemak.


Een touringcar huren die bij u past

Niet elk feestje, bijeenkomst of reis is hetzelfde. Een touringcar huren? Zoek niet verder! Bij Drenthe Tours kunt u diverse touringcars en bussen huren. De touringcars hebben een capaciteit variërend van 30 tot 90 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Zo reist u comfortabel en veilig naar uw bestemming. 

Ons wagenpark bestaat uit diverse touringcars. Naast de vertrouwde witte touringcars met Drenthe Tours opschrift, hebben wij ook een aantal speciale touringcars zoals een Cabriobus en een Engelse Dubbeldekker. Ook verzorgen wij het busvervoer voor FC Groningen en FC Emmen. De speciale spelersbus is ook voor u te huur.

Een touringcar huren? Bekijk ons aanbod bus verhuur:

Waarom kiezen voor touringcar huren bij Drenthe Tours?

Veilig en betrouw
Onze touringcarbussen voldoen aan strenge veiligheidsnormen en worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden. U kunt erop vertrouwen dat uw groep veilig en zorgeloos op de bestemming aankomt.

Comfortabel reizen
Onze bussen zijn ontworpen met het oog op comfort en gemak. Ze zijn uitgerust met moderne faciliteiten, zoals comfortabele zitplaatsen, airconditioning en voldoende bagageruimte. Uw passagiers zullen zich comfortabel voelen tijdens de hele reis.

Flexibele opties
Of u nu een kleine groep of een grote groep wilt vervoeren, bus verhuur Drenthe Tours heeft verschillende soorten touringcarbussen beschikbaar. Of het nu gaat om een schoolbus huren, een touringcar huren voor bedrijfsuitje of een evenement, wij hebben de ideale bus voor u klaarstaan.

Professionele chauffeurs
De ervaren chauffeurs van Drenthe Tours zijn deskundig, bekwaam en vriendelijk. Ze zorgen ervoor dat uw groep veilig en op tijd op de plaats van bestemming aankomt. U kunt ontspannen en genieten van de reis, terwijl onze chauffeurs het werk voor u doen.

Gemakkelijke boeking
Het huren van een touringcar bij Drenthe Tours is snel en eenvoudig geregeld. U kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of via ons contactformulier en ontvang vrijblijvend een offerte voor een touringcar huren. Ons boekingsproces verloopt snel en soepel. 

Interesse of meer informatie?

Waarom Drenthe Tours?

  • Veilige en schone touringcars
  • Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • Comfortabel op reis
  • Vriendelijke en optimale service
  • Altijd voordelige prijzen

Hulp nodig bij het boeken?

Wij helpen u graag verder
Onze partners
FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Huismanski