menu
Drenthe Tours Assen logo

Touringcar huren met chauffeur

Ontdek het gemak en comfort van reizen met een eigen bus. Bij Drenthe Tours kunt u een luxe touringcar huren met chauffeur. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een schoolreisje, een sportevenement of een dagje uit met familie. Onze service en ons wagenpark maken elke reis mogelijk.

Een touringcar te huren met chauffeur geeft u de vrijheid om uw eigen reis van begin tot eind vorm te geven. U heeft de volledige controle om uw eigen reisroute samen te stellen. Van de grote lijnen tot de kleinste details zodat het precies bij uw groep past. Laat ons weten wat uw wensen zijn.

Comfort en gemak met onze 22 persoons mini touringcar

Een touringcar huren met chauffeur voor kleinere groepen? Dan is de 22-persoons mini touringcar een uitstekende keuze. De compacte bus geeft een intiem karakter aan uw reis, terwijl hij toch voorzien is van alle gemakken zoals:

  • Comfortabele stoelen
  • Airconditioning
  • Microfoon en CD/DVD speler voor het vermaak of informatie onderweg

Uw groep geniet van de rit terwijl onze ervaren chauffeur u veilig naar bestemming brengt. Een touringcar huren met chauffeur betekent bij Drenthe Tours niet alleen een rit van A naar B, maar een compleet verzorgde ervaring.

Veiligheid en ervaring: onze chauffeurs maken het verschil

Wilt u een touringcar huren met chauffeur? Bij Drenthe Tours bent u verzekerd van een veilig en prettige reis. Onze chauffeurs zijn niet alleen ervaren en gekwalificeerd, maar hebben ook een passie voor hun vak. Ze zijn het kloppend hart van onze dienstverlening en staan klaar om uw reis zo soepel en plezierig mogelijk te maken.

Wilt u onderweg een stop maken voor een lunch of bezienswaardigheid? Onze chauffeurs en planningsteam werken naadloos samen om aan uw wensen te voldoen en een reisschema te creëren dat precies bij uw groep past. Een touringcar huren met chauffeur betekent bij Drenthe Tours niet alleen een rit van A naar B, maar een compleet verzorgde ervaring.

Klaar voor uw volgende reis? Kies voor Drenthe Tours!

Naast onze 22-persoons mini touringcar hebben we een uitgebreid wagenpark met diverse mogelijkheden. Van luxe touringcars voor kleinere en grotere groepen. Voor elke groepsgrootte en voor elke bestemming hebben we een passende oplossing. Wilt u een touringcar huren met chauffeur en zoekt u naar speciale voorzieningen? Denk aan een bus voor 50 personen of een rolstoelbus. Ook daarvoor kunt bij Drenthe Tours terecht.

Laat u verrassen door de mogelijkheden en geniet van een zorgeloze reis met ons ervaren team en comfortabele touringcars. Uw avontuur begint hier: touringcar huren met chauffeur was nog nooit zo eenvoudig en plezierig! Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan
kleine touringcar huren kleine touringcar met close up van de deur Binnenzijde kleine touringcar met chauffeur binnenkant kleine touringcar met chauffeur touringcar huren met chauffeur dvd speler bij kleine touringcar

Waarom Drenthe Tours?

  • doneVeilige en schone touringcars
  • doneRuim 20 jaar ervaring in busreizen
  • doneComfortabel op reis
  • doneVriendelijke en optimale service
  • doneAltijd voordelige prijzen

Hulp nodig bij het boeken?

Wij helpen u graag verder

Website laten maken door Dotsimpel