Dagtochten met de bus

contact foto

Het hele jaar door organiseert Drenthe Tours meerdere verzorgde dagtochten. Geniet van zorgeloze en comfortabele verzorgde dagtochten met de bus bij Drenthe Tours. Bij Drenthe Tours zorgen we ervoor dat u een geweldige ervaring heeft, waarbij u kunt ontspannen en genieten terwijl wij het vervoer verzorgen. Onze ervaren chauffeurs zorgen voor een veilige en soepele rit.

Een dagtocht met de bus is een uitstekende optie voor vriendengroepen, gezinnen, ouderen, en reisgroepen. Ook voor individuele reizigers is het ideaal om te kiezen voor busvervoer met Drenthe Tours. Het is een geweldige gelegenheid om te reizen, zonder zorgen over de te rijden route of planning. Bekijk ons aanbod van dagreizen met de bus en reserveer uw plek voor een onvergetelijk reis!

Aanbod dagtochten met de bus en busreizen

3 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

Dagtochten Nederland

Drenthe Tours biedt een gevarieerd programma voor dagtochten met de bus. Denk aan dagtochten naar de leukste evenementen, markten en dagreizen. Met Drenthe Tours dagtochten bent u verzekerd van een comfortabele en verzorgde reis. Zo kunt u genieten van een verzorgde dagtocht.

Gepersonaliseerde dagtochten met de bus

Bij Drenthe Tours is het mogelijk om uw eigen gepersonaliseerde dagtocht samen te stellen. U bepaalt de bestemming, de opstapplaats, op welk tijdstip de bus vertrekt en de opstapplaats(en) tussendoor. Wilt u meer weten over een busreis op maat? Wij helpen u graag verder. U kunt contact met Drenthe Tours opnemen via de telefoon, e-mail of via ons contactformulier.

Dagtochten met de bus naar Duitsland

Het hele jaar door organiseren wij speciale reizen naar verschillende bestemmingen. Drenthe Tour organiseert jaarlijks busreizen naar kerstmarkten in Bremen, Oldenburg of Münster. Ga met ons mee op een onvergetelijke dagtocht vanuit Nederland naar een magische kerstmarkt in Duitsland. Drenthe Tours biedt u de ultieme kerstmarktbeleving met comfortabel busvervoer en een onvergetelijke reiservaring. Het is ook mogelijk om meerdaagse dagtochten bij ons te boeken. Bekijk direct onze agenda of neem contact op voor meer informatie. 

Drenthe Tours ontzorgt jou met busvervoer naar de leukste concerten, festivals, beurzen, markten en nog veel meer onvergetelijke bestemmingen. Een dagtocht met de bus biedt gemak, comfort, deskundige begeleiding, sociale interactie en is een milieuvriendelijk alternatief, waardoor u optimaal kunt genieten van uw reis zonder gedoe en stress.

Waarom Drenthe Tours?

  • Veilige en schone touringcars
  • Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • Comfortabel op reis
  • Vriendelijke en optimale service
  • Altijd voordelige prijzen

Hulp nodig bij het boeken?

Wij helpen u graag verder
Onze partners
FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Huismanski