menu
Drenthe Tours Assen logo

Partners van drenthe tours

Onze toegewijde partners

Als toonaangevende reisorganisatie voor dagtochten, schoolreizen en concertvervoer zijn wij trots om samen te werken met een diverse groep partners die ons helpen om uw reiservaring onvergetelijk te maken. Zeg vaarwel tegen routeplanning, parkeerzorgen of het coördineren van meerdere voertuigen. Stap in, ontspan en laat ons en de partners van Drenthe Tours de rest regelen. Dankzij onze gekwalificeerde en ervaren chauffeurs kunt u erop vertrouwen dat elke reis veilig verloopt.

Wij geloven dat kwaliteit en vertrouwen de kern vormen van elke succesvolle samenwerking. Daarom hebben we zorgvuldig partners van Drenthe Tours geselecteerd die dezelfde waarde delen en een ongeëvenaarde service bieden.

Sport clubs

Reis bedrijven

Wie zijn de partners van Drenthe Tours?

Nu vraagt u zich misschien af, wie zijn de partners van Drenthe Tours? Hierbij kunt u denken aan sportclubs, accommodatie partners en activiteiten partners.

Sportclubs
We zijn trotse partner van FC Emmen, FC Groningen en Lycurgus volleybal. We hechten veel waarde aan de energie en teamgeest van sportclubs. Of het nu gaat om het vervoeren van teams naar wedstrijden of het organiseren van sportieve uitjes. Wij bieden hierin de nodige flexibiliteit zodat reisschema's aansluiten op wedstrijd tijden en trainingen.

Accommodatie partners 
Slangenreizen en Bolderman organiseren als partners van Drenthe Tours verschillende busreizen in binnenland en buitenland. Tegen de beste prijzen wordt u gebracht naar verschillende steden en streken binnen Europa zodat u kunt genieten van prachtig natuur, cultuur en bezienswaardigheden.

Activiteiten partners
Als jarenlang organiseert Huismanski elk jaar in de voorjaarsvakantie een wintersportreis voor groepen. Met de bus van Drenthe Tours vertrekt u met z'n allen richting Oostenrijk voor een onvergetelijke wintersport. 

Groepsreizen organiseren met touringcar

Het plannen van een groepsreis kan een uitdaging zijn, vooral als het gaat om vervoer. Wij en de partners van Drenthe Tours begrijpen dit als geen ander. Daarom bieden wij het huren van een touringcar met chauffeur aan, zodat we onze reizigers zorgeloos van de ene naar de andere bestemming kunnen brengen. Onze moderne touringcars zijn uitgerust voor comfort.

Samen vormen de partners van Drenthe Tours een netwerk die uw ervaring compleet maakt. U kunt uw reis dus helemaal op maat maken. Deze samenwerkingsverbanden versterken niet alleen onze diensten, maar verrijken ook elke reis die u met ons maakt. Op deze manier kunnen we uw reis niet alleen eenvoudig en comfortabel maken, maar ook een ervaring die nog lang zal blijven hangen. 

Wilt u met ons samenwerken? 

Wilt u ook partners van Drenthe Tours worden? Het partnerschap biedt tal van voordelen. Samenwerken met ons betekent dat u deel uitmaakt van een netwerk van reisdiensten, met toegang tot een breed klantenbestand dat waarde hecht aan kwaliteit en service. In een partner zoeken wij een bedrijf die onze passie voor reizen deelt en bereid zijn om de extra mijl te gaan voor onze klanten. 

Interesse om partner te worden van Drenthe Tours? Wij staan altijd open voor nieuwe samenwerkingen die de reiservaring van onze klanten kunnen verrijken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Samen bieden we reizigers niet alleen een reis, maar een verhaal dat ze een leven lang zullen koesteren.

Dank aan onze partners

Tot slot willen we al de partners van Drenthe Tours bedanken voor hun toewijding en harde werk. Samen maken we van elke Drenthe Tours reis een onvergetelijke ervaring voor onze klanten. Wij kijken uit naar de voortzetting van deze samenwerkingen.

Website laten maken door Dotsimpel