menu
Drenthe Tours Assen logo

Cabriobus huren

De charme van onze cabriobus

Bij een speciale gelegenheid hoort ook een speciale bus! Hiervoor kunt u bij Drenthe Tours een cabriobus huren. Wie wil er nou niet lekker genieten in deze mooie bus zonder dak? De bus met open dak heeft maar liefst 50 zitplaatsen. Hierdoor is het een ideale keuze is voor groepen van alle groottes. Om schaduw te creëren of voor de minder zonnige dagen is er de mogelijkheid om een zeil over de zitplaatsen te spannen. De keuze is aan u.

Cabriobussen zijn een echte blikvanger en trekken de aandacht van voorbijgangers. Dit maakt ze ideaal zijn voor het creëren van een memorabele entree. Het biedt een onvergetelijke reiservaring. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsuitje, sportevenement of een toeristische rondrit. Hieronder een aantal reden waarom een cabriobus huren altijd een goed idee is:

 • Het is een zeldzame oldtimer en de cabriobus huren biedt een unieke ervaring
 • Ruimte voor 50 personen, ideaal voor groepsreizen
 • Aanpasbaar, zodat je open of overdekt kunt reizen
 • Flexibel in te zetten, met of zonder dak
 • Rijke geschiedenis met indrukwekkende sportmomenten
 • Ideaal voor speciale evenementen

De rijke historie en indrukwekkende momenten van de cabriobus

Ontdek de charme en het plezier van een cabriobus huren. De bus met open dak heeft namelijk een rijke geschiedenis en is getuige geweest van veel indrukwekkende momenten. Zo reed de selectie van FC Groningen na het behalen van Europees voetbal in 2007. En tijdens de huldiging na het behalen van de KNVB beker in 2015 werd er met de cabriobus Groningen gereden. Op 28 augustus 2008 maakten we een rondtour door Den Haag met de olympische medaillewinnaars. Bovendien maakte de bus bij de proloog van de Vuelta met tal van bekende oud profrenners een ereronde over het circuit.

Maar wat eigenlijk nog veel belangrijker is dat onze goedheiligman graag onthaalt wordt in deze prachtige cabriobus!  Zo kan de Sint samen met zijn pieten op een spectaculaire wijze vervoerd worden. Ook u kunt een cabriobus huren bij Drenthe Tours.

Maak uw speciale dag compleet met Drenthe Tours

Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsuitje, een sportevenement of een unieke rondrit. Wij staan voor u klaar om uw dag speciaal te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en boek uw rit. De cabriobus huren van Drenthe Tours staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Geniet van het open dak en de vrijheid terwijl u comfortabel en stijlvol reist.

Bij Drenthe Tours kunt u niet alleen een cabriobus huren, we hebben daarnaast ook een scala aan andere bijzondere bussen in ons wagenpark. Denk bijvoorbeeld aan een Amerikaanse schoolbus. Een VIP-bus voor een luxe reiservaring. Of een Spelersbus voor sportteams. Vraag gerust naar meer informatie, we helpen u graag.

Vraag direct een offerte aan
cabriobus Drenthe Tours bus zonder dak Cabriobus bij Truck Wash Assen Ontvangst van de cabriobus Drenthe Tours cabriobus huren Cabriobus met zwaaiende zwarte piet

Waarom Drenthe Tours?

 • doneVeilige en schone touringcars
 • doneRuim 20 jaar ervaring in busreizen
 • doneComfortabel op reis
 • doneVriendelijke en optimale service
 • doneAltijd voordelige prijzen

Hulp nodig bij het boeken?

Wij helpen u graag verder

Website laten maken door Dotsimpel