menu
Drenthe Tours Assen logo

Amerikaanse schoolbus huren

Nostalgie op wielen

Wie wil er nou niet in Amerikaanse stijl vervoerd worden? Het iconische beeld van een gele Amerikaanse schoolbus die de straten doorkruist, kinderen oppikt en hen naar school brengt. Deze bussen zijn niet alleen een symbool van de Amerikaanse schoolcultuur. Ze brengen ook een bepaalde nostalgie met zich mee. Bijvoorbeeld een herinnering aan onze favoriete films en tv-shows. Maar wat als u deze ervaring zelf kon beleven? Dankzij Drenthe Tours is dit nu mogelijk!

Stel u eens voor: een speciale gelegenheid staat voor de deur. Misschien is het een schoolreisje, een bedrijfsuitje. Of gewoon een uniek dagje uit met vrienden of familie. U bent op zoek naar vervoer dat niet alleen praktisch is, maar ook een blijvende indruk achterlaat. Hier komt de Amerikaanse schoolbus van Drenthe Tours om de hoek kijken. Een origineel vervoermiddel dat u rechtstreeks naar de straten van Amerika brengt, hier in Nederland

Amerikaanse schoolbus huren? Arriveer in stijl

Deze prachtige Amerikaanse schoolbus, een authentiek model uit 1997, werd in 2010 geïmporteerd uit Amerika. Hoewel het inmiddels enkele jaren in Nederland is, behoudt het nog steeds die unieke charme en authenticiteit. Met 24 comfortabele zitplaatsen is er voldoende ruimte voor een middelgrote groep.

Het huren van een Amerikaanse schoolbus via Drenthe Tours zorgt ook voor praktisch vervoer. Of u nu een locatie in de stad of op het platteland wilt bereiken. Deze bus zal u er in stijl brengen. Bovendien is het een fantastische manier om op te vallen en een statement te maken. Denk aan de gezichten van de mensen wanneer u in deze iconische bus arriveert! Het wordt zeker het gesprek van de dag.

Uniek vervoer voor speciale gelegenheden

Bij Drenthe Tours begrijpen we hoe belangrijk speciale gelegenheden zijn. Daarom streven we ernaar om elke rit in onze Amerikaanse schoolbus naadloos en onvergetelijk te maken. Van het moment dat u boekt tot het moment dat u uw bestemming bereikt. U bent in goede handen.

Als u op zoek bent naar vervoer een speciale gelegenheid, waarom dan niet kiezen voor iets dat echt uniek en onvergetelijk is? Met de Amerikaanse schoolbus van Drenthe Tours bent u verzekerd van een rit die u nog lang zal bijblijven. U kunt op Drenthe Tours vertrouwen om uw reis speciaal te maken. Of het nu gaat om een jubileum, bedrijfsuitje of een dagje uit.

Touringcars bij Drenthe Tours

Naast de nostalgische Amerikaanse schoolbus biedt Drenthe Tours een breed scala aan touringcars voor elke gelegenheid. Overweeg bijvoorbeeld de cabriobus voor een panoramische ervaring. Voor grotere groepen of evenementen is de dubbeldekker bus een uitstekende keuze. Deze touringcar koppelt capaciteit aan een onderscheidende uitstraling. Daarnaast voorziet Drenthe Tours in busvervoer voor voetbalteams, zoals FC Groningen of FC Emmen. Onze spelersbussen zijn ook voor u te huur.

Vraag direct een offerte aan
amerikaanse schoolbus achterzijde amerikaanse schoolbus zijkant 1 amerikaanse schoolbus zijkant 2 amerikaanse schoolbus voorkant

Waarom Drenthe Tours?

  • doneVeilige en schone touringcars
  • doneRuim 20 jaar ervaring in busreizen
  • doneComfortabel op reis
  • doneVriendelijke en optimale service
  • doneAltijd voordelige prijzen

Hulp nodig bij het boeken?

Wij helpen u graag verder

Website laten maken door Dotsimpel