menu
Drenthe Tours Assen logo

Rolstoelbus huren

Drenthe Tours biedt met trots een kleine touringcar, die toegankelijkheid garandeert voor al onze passagiers. Of u nu in een rolstoel zit, moeilijk ter been bent of gewoon op zoek bent naar een luxe reiservaring. Onze rolstoelbus huren is de ideale keuze!

Het voordeel van een rolstoelbus huren is dat het beschikt over een lift. Hierdoor kunnen rolstoelgebruikers veilig de bus in en uit. Mocht er behoefte zijn aan extra ruimte voor rolstoelen, dan kunnen onze standaard zitbanken in een mum van tijd worden verwijderd. Dit is ook ideaal voor passagiers die moeilijk ter been zijn, maar toch op reguliere stoelen plaatsnemen.

Rolstoelbusje huren met lift

Onze rolstoelbus huren is beschikbaar met een comfort class of royal class stoelopstelling. De stoelen kunnen naar het middenpad worden geschoven zodat u nog meer zitruimte krijgt. Met een capaciteit voor maximaal 60 passagiers biedt onze touringcar met rolstollift flexibiliteit in stoelopstellingen. Bij elke rolstoel worden twee zitplaatsen vervangen, zodat iedereen comfortabel kan reizen. Dit zorgt tevens voor dat de rolstoelen in de touringcar kunnen staan.

Daarnaast zult u nooit een tekort aan opslagruimte ervaren. Of u nu veel bagage heeft of extra hulpmiddelen, zoals rollators. Onze touringcar biedt voldoende ruimte voor al uw spullen. We zorgen ervoor dat alles veilig en handig wordt opgeborgen. Wilt u meer informatie over de rolstoelbus huren bij Drenthe Tours, neem dan gerust contact met ons op.

Extra voorzieningen voor een aangename reis

Wilt u onze rolstoelbus huren? Bij het plannen van groepsreizen is het van belang dat elke passagier zonder problemen kan reizen. Een liftbus is hier de ideale oplossing voor. Onze toegankelijke touringcar is voorzien met alle gemakken van dien. Uitgerust met diverse voorzieningen om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken:

  • Koffiezetautomaat, zodat u kunt genieten van versie koffie gedurende uw reis
  • Een CD en DVD speler voor entertainment
  • Toilet
  • Airconditioning
  • Internet

Als u overweegt een rolstoelbus te huren, dan is Drenthe Tours de ideale keuze voor u.

Waarom kiezen voor Drenthe Tours?

Wilt u een rolstoelbus huren bij Drenthe Tours? We willen u graag een soepele en zorgeloze ervaring bieden van begin tot eind. Onze ervaren chauffeurs zijn getraind om u veilig naar uw bestemming te brengen. Van de boeking tot aan de rit zelf is ontworpen met uw comfort en veiligheid in gedachten. Drenthe Tours is uw beste keuze voor een rolstoelbus huren die zowel comfortabel als toegankelijk is.

We streven ernaar om voor elke gelegenheid een geschikte vervoersoplossing te bieden. Of u nu kiest voor een liftbus, een kleine touringcar of onze cabriobus. U kunt altijd rekenen op kwaliteit, service en betrouwbaarheid. Laat ons u helpen het perfecte vervoer voor uw volgende reis te vinden. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan
rolstoelbus rolstoel entree bij rolstoelbus rolstoelbus huren bij Drenthe Tours binnenkant van de rolstoelbus

Waarom Drenthe Tours?

  • doneVeilige en schone touringcars
  • doneRuim 20 jaar ervaring in busreizen
  • doneComfortabel op reis
  • doneVriendelijke en optimale service
  • doneAltijd voordelige prijzen

Hulp nodig bij het boeken?

Wij helpen u graag verder

Website laten maken door Dotsimpel