menu
Drenthe Tours Assen logo

Dubbeldekker bus huren

Ontdek de voordelen van een dubbeldekker bus huren

Bent u van plan een evenement te organiseren of een grote groep mensen te vervoeren? Het huren van een dubbeldekker bus kan dé oplossing zijn voor uw transport behoeften. Met zijn ruime opzet, moderne faciliteiten en flexibele zitconfiguraties, is een dubbeldekker bus huren een goede keus.

Onze dubbeldekker heeft een capaciteit van 90 zitplaatsen. Of u nu een schoolreisje, bedrijfsuitje, of een grote familiebijeenkomst plant, onze bus biedt voldoende ruimte voor iedereen. Eventueel kan de dubbeldekker omgebouwd worden tot comfort of royal class. Afhankelijk van de gekozen indeling, biedt de bus plaats aan maximaal 72 of 66 personen waarbij extra ruimte wordt gecreëerd voor een nog comfortabelere reiservaring. 

Faciliteiten aan boord

Bij Drenthe Tours begrijpen we dat een lange reis soms vermoeiend kan zijn. Daarom is onze dubbeldekker bus uitgerust met allerlei faciliteiten om uw reis zo aangenaam mogelijk te maken. Naast standaard voorzieningen zoals airconditioning, een toilet, CD/Dvd-speler en microfoon, beschikt de bus over extra’s zoals Digitenne en internet. Deze toevoegingen zorgen ervoor dat u zich kunt vermaken, zelfs tijdens langere ritten. Onze dubbeldekker bus huren betekent dat u en uw medereizigers nooit zonder stroom komen te zitten. Met de aanwezige oplaadmogelijkheden voor mobiele telefoons kunt u uw apparaten eenvoudig opladen.

Extra bagageruimte

Zoekt u naar een ideale combinatie van comfort en functionaliteit? Dan is een dubbeldekker bus huren bij Drenthe Tours perfect voor u. Onze bus is ontworpen om aan de behoeften van elke groep te voldoen. Ongeacht de grootte of het type reis. 

Wanneer u reist met een grote groep, kan bagage een uitdaging vormen. Een dubbeldekker bus huren biedt gelukkig de nodige flexibiliteit en gemak. De dubbeldekker is namelijk uitgerust met extra opslag mogelijkheden. Afhankelijk van uw behoeften, bieden wij een skibak of een aanhangwagen om alle bagage veilig en georganiseerd te vervoeren. Dit betekent dat u zonder zorgen al uw benodigdheden mee kunt nemen. 

De ideale keuze voor groepsvervoer

Of u nu een bedrijfsuitje, schoolreis, familie-uitstapje of een andere groepsactiviteit plant. Onze dubbeldekker bus huren biedt de perfecte oplossing voor groepsvervoer. Heeft u liever een andere type touringcar? Naast onze dubbeldekker, heeft Drenthe Tours een breed scala aan andere touringcars beschikbaar voor verhuur. Denk aan een 50-persoonsbus, VIP bus, een spelersbus voor sportteams of een cabrio bus. Elke bus in ons assortiment is goed onderhouden en wordt bestuurd door ervaren chauffeurs.

Wilt u een dubbeldekker bus huren? Met Drenthe Tours kunt u erop vertrouwen dat uw reis veilig en comfortabel zal zijn. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze touringcars en om de ideale bus voor uw volgende groepsreis te vinden.

Vraag direct een offerte aan
dubbeldekker bus huren trap naar boven in de dubbeldekker bus binnenzijde dubbeldekkerbus faciliteiten aan boord van de dubbeldekker bus Drenthe Tours dubbeldekker bus huren passagiersstoelen in de dubbeldekker bus dubbeldekker bus in de avond met lichten aan

Waarom Drenthe Tours?

  • doneVeilige en schone touringcars
  • doneRuim 20 jaar ervaring in busreizen
  • doneComfortabel op reis
  • doneVriendelijke en optimale service
  • doneAltijd voordelige prijzen

Hulp nodig bij het boeken?

Wij helpen u graag verder

Website laten maken door Dotsimpel