menu
Drenthe Tours Assen logo

Vacatures drenthe tours

Bij Drenthe Tours gaan we niet alleen over het vervoeren van mensen van punt A naar B, maar over het creëren van onvergetelijke reiservaringen. Als toonaangevende reisorganisatie zijn we continu op zoek naar manieren om te groeien, te innoveren en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Waarom zou u kiezen voor Drenthe Tours? 

  • Dynamische werkomgeving: de reiswereld is voortdurend in bewegeing, wat zorgt voor een uitdagende en stimulerende werkomgeving.
  • Teamspirit: we koesteren een cultuur van samenwerking en plezier op de werkplek.
  • Passie voor reizen: als reizen in uw bloed zit, dan bent u op de juiste plek! 

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Echter, dat betekent niet dat we niet geïnteresseerd zijn in tetalenteerde individuen die onze visie delen. Als u gelooft dat u een unieke bijdrage kunt leveren aan ons team, dan horen we graag van u.

Open sollicitaties

Bij Drenthe Tours geloven we in de kracht van mensen. Of er nu een positie open is of niet, we zijn altijd op zoek naar talent en passie. 

U kunt altijd een open sollicitatie sturen naar info@drenthetours.nl. Stuur uw CV en begeleidende brief waarin u uitlegt waarom je graag deel wilt uitmaken van ons team en hoe u denkt bij te kunnen dragen aan ons succes. Ook als er op dit moment geen directe match is, bewaren we uw gegevens graag voor toekomstige mogelijkheden. 

We waarderen elke inzending en nemen de tijd om elk verzoek zorgvuldig te bekijken. Ben je klaar voor je volgende avontuur? Neem vandaag nog contact met ons op!

Website laten maken door Dotsimpel