menu
Drenthe Tours Assen logo

Drenthe tours assen

Drenthe Tours Assen is een enthousiaste reisorganisatie die reizen verzorgt in binnen- en buitenland. We zijn trots op ons bedrijf en onze toewijding aan het leveren van uitstekende reiservaringen aan al onze klanten. Of u nu op zoek bent naar  dagtochten, meerdaagse reizen, concertvervoer of schoolreizen . Bij Drenthe Tours Assen begrijpen we ook dat flexibiliteit belangrijk is. Daarom bieden we maatwerkreizen aan, zodat u uw reis kunt aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften. Ons team staat klaar om u te helpen bij het plannen van uw ideale reisroute, het regelen van speciale verzoeken en het beantwoorden van al uw vragen. Wij staan klaar om aan al uw reisbehoeften te voldoen.

Waarom Drenthe Tours Assen? 

  • doneVeilige en schone touringcars
  • doneRuim 20 jaar ervaring in busreizen
  • doneComfortabel op reis
  • doneVriendelijke en optimale service
  • doneAltijd voordelige prijzen

Nieuwe en klassieke bussen

Bij Drenthe Tours Assen investeren we voordurend in onze bussen en touringcars om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een veilige en comfortabele reiservaring. Onze vloot bestaat uit een mix van nieuwe en klassieke touringcars, die allemaal zorgvuldig worden onderhouden en regelmatig worden gecontroleerd om aan de hoogste normen te voldoen. Uiteraard bent u daarom bij ons aan het juiste adres voor het huren van verschillende touringcars.

Of u nu op zoek bent naar een intieme en gezellige sfeer of juist behoefte heeft aan ruimte voor een grotere groep. Bij Drenthe Tours Assen hebben we de perfecte touringcar voor uw reis. Onze vloot omvat een scala aan luxe touringcars in verschillende maten, variërend van 22 tot 85 personen. Naast onze reguliere touringcars bieden we ook enkele unieke opties om uw reis nog specialer te maken. Huur bijvoorbeeld onze Amerikaanse Schoolbus en voel de nostalgie en charme van een echte Amerikaanse schoolbus. Voor degenen die van openluchtavonturen houden, hebben we zelfs een Cabriobus die een unieke en opwindende reiservaring biedt met zijn open dak en panoramisch uitzicht.

Veiligheid

Bij Drenthe Tours Assen hechten we veel belang aan kwaliteit en veiligheid. Onze moderne touringcars zijn uitgerust met alle gemakken die nodig zijn voor een aangename en ontspannen reis. We zorgen ervoor dat onze voertuigen regelmatig worden onderhouden en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Zo is Drenthe Tours aangesloten bij AltroVia. Deze organisatie richt zich op de kwaliteitsverbetering van de bedrijfsvoering en de dienstverlening van de door haar erkende touringcarbedrijven. Tevens zijn wij ook in het bezit van een Kiwa ISO 9001 cerificaat. Dit toont aan dat we voldoen aan de internationale normen voor kwaliteitsnormen. Bij Drenthe Tours Assen kunt u met een gerust hart reizen, wetende dat uw veiligheid en comfort onze hoogste prioriteit hebben.

Busreis plannen?

Drenthe Tours Assen biedt een breed scala aan reismogelijkheden om aan verschillende interesses en voorkeuren tegemoet te komen. Van dagtochten naar populaire bestemmingen tot meerdaagse avonturen, er is voor elk wat wils. Daarnaast zijn onze concertvervoer services ontworpen om muziekliefhebbers de mogelijkheid te bieden om zonder gedoe van evenementen te genieten. Onze schoolreizen zijn ook speciaal ontworpen om leerlingen een onvergetelijke en educatieve ervaring te bieden. Of het nu gaat om een excursie naar een museum, een avontuurlijk schoolkamp. We zorgen ervoor dat elke schoolreis veilig, leuk en leerzaam is.

Drenthe Tours Assen kijkt ernaar uit om u te verwelkomen aan boord van onze touringcars en u te begeleiden op uw volgende avontuur. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Wasstraat voor bussen en trucks

Bij Drenthe Tours Assen gaan we verder dan alleen reizen en zorgen we ervoor dat we aan al uw behoeften voldoen, zelfs als het gaat om het schoonmaken en onderhouden van uw voertuig. Drenthe Tours Assen beschikt ook over een moderne wasstraat voor bussen en vrachtwagens. Deze wasstraat is dagelijks geopend. U kunt bij ons terecht voor het wassen van bestelwagens, caravans, campers, vrachtwagens en bussen. Naast een moderne Roll Over-machine met diverse programma's hebben we ook een hoge druk- en schuiminstallatie. De onderkant van uw voertuig kunnen we reinigen met een speciale bodemwasser. Indien u geregeld uw voertuig wilt laten wassen kunnen we u een scherpe prijs aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op. Voor meer informatie kijk gerust op www.truckwashassen.nl.

Website laten maken door Dotsimpel