Dolfinarium Harderwijk

Reisomschrijving

Tijdens een schoolreisje naar het Dolfinarium komen kinderen in een heel andere wereld; de onderwaterwereld. Daar leren ze van dichtbij de Sterren van de zee kennen. Zoals de rondborstige walrussen, die niet alleen dol zijn op vis, maar ook gek op applaus! En de dolfijnen, die niets liever doen dan het publiek nat spatten.

De kinderen dalen af in de Odiezee, waar ze voor een 60 meter lange glazenwand ineens oog in oog staan met dolfijnen en walrussen. Een adembenemende ervaring!

Zo kijkt iedereen zijn ogen uit in het grootste zeezoogdierenpark van Europa met ook nog eens de leukste speeltuinen en de lekkerste versnaperingen. Uw kinderen zijn maar één schoolreisje verwijderd van de beste schoolreisbestemming van Nederland!

Extra informatie

05952-409905

Inclusief

- Busvervoer en entree

Exclusief

- Uitgaven van persoonlijke aard

Programma

Vanaf de school rijden we rechtstreeks naar Harderwijk, waar de chauffeur stopt bij de ingang van Harderwijk Dolfinarium. Op de afgesproken tijd wordt u weer gehaald en terug gebracht naar de opstapplaats.

Identificatie

Paspoort/ID nummer en naam


Brouchure

Bekijk de brouchure

Boeken


+ reserveringskosten (per boeking): € 2,-

Vertrekdata
Foto's
Extra foto's
  • Dolfinarium Harderwijk
  • Dolfinarium Harderwijk

Waarom Drenthe Tours?

  • Veilige en schone touringcars
  • Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • Vriendelijke en optimale service
  • Comfortabel op reis
  • Altijd voordelige prijzen

Hulp nodig bij het boeken?

Wij helpen u graag verder
Dolfinarium Harderwijk Dolfinarium Harderwijk Tijdens een schoolreisje naar het Dolfinarium komen kinderen in een heel andere wereld; de onderwaterwereld. Daar leren ze van dichtbij de Sterren van de zee kennen. Zoals de rondborstige walrussen, die niet alleen dol zijn op vis, maar ook gek op applaus! En de dolfijnen, die niets liever doen dan het publiek nat spatten. De kinderen dalen af in de Odiezee, waar ze voor een 60 meter lange glazenwand ineens oog in oog staan met dolfijnen en walrussen. Een adembenemende ervaring! Zo kijkt iedereen zijn ogen uit in het grootste zeezoogdierenpark van Europa met ook nog eens de leukste speeltuinen en de lekkerste versnaperingen. Uw kinderen zijn maar één schoolreisje verwijderd van de beste schoolreisbestemming van Nederland! TRP1129 0.00 Condition: New In stock! Order now!
Onze partners
FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Huismanski