Schoolreis bus

Bent u op zoek naar een schoolreis bus? Het organiseren van een schoolreisje kan een spannende taak zijn, maar bij Drenthe Tours maken we het eenvoudig en plezierig. We bieden busvervoer voor schoolreizen door heel Nederland en staan klaar met de leukste tips en ideeën om van uw schooluitje een onvergetelijke ervaring te maken.

Voor meer informatie over het huren van een schoolreis bus kunt u ten aller tijde contact opnemen met ons kantoor: 0592-409905. Heeft u zelf goede ideeën voor een leuke schoolreizen dan zijn deze altijd van harte welkom!

Bekijk onze schoolreizen

2 producten
Meest verkocht arrow_drop_down


Bus huren schoolreis

Bij Drenthe Tours begrijpen we dat elke schoolreis uniek is, met specifieke wensen en behoeften. Daarom bieden we de mogelijkheid om de busvervoer voor uw schoolreis op maat te maken. Speciaal afgestemd op uw school en leerlingen. Of u nu met schoolreis bus een educatief bezoek aan een museum wilt organiseren, een avontuurlijk uitstapje naar een attractiepark wilt maken of een sportieve activiteit wilt ondernemen. Wij kunnen het voor u regelen. 

Heeft u speciale wensen? Neem contact op en we maken een schoolreis bus tocht op maat speciaal voor u! Bijna elke week voegen we nieuwe schooluitjes toe aan onze website, zodat u altijd kunt kiezen uit een breed scala aan mogelijkheden. Als u op de hoogte wilt blijven van onze nieuwste aanbiedingen en schoolreisbestemmingen, kunt u zich abonneren op onze gratis nieuwsbrief. Zo ontvangt u regelmatig updates en blijft u op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden voor uw schoolreis met de bus.

Schoolreisje organiseren doe je met Drenthe tours! 

Een geslaagde schoolreis begint natuurlijk met de hoofdactiviteit. Van attractieparken, dierentuinen, zwembaden tot in- en outdoor activiteiten. Voor kinderen van de basisschool of middelbare school kunt u een heerlijke dagje uit plannen. Onze ervaren chauffeurs brengen u comfortabel en veilig met de schoolreis bus naar uw bestemming. Ze kennen Nederland op hun duimpje en hebben altijd de leukste tips en suggesties voor uw schoolreis. Met vervoer in onze schoolreis bus hoeft u zich geen zorgen te maken over het organiseren van transport. Laat het aan ons over, zodat u zich kunt richten op het plannen van een leuke en leerzame dag voor uw scholieren.

Busvervoer schoolreis zonder zorgen

Bij Drenthe tours kunt u terecht voor schoolreisjes, excursies, klassenuitjes, schoolkamp en zelfs buitenlandse schoolreizen. U bepaalt met de organisatoren waar en op welk tijdstip u wilt dat uw scholieren opstappen. Uw groep wordt opgehaald met schoolreis bus op de afgesproken tijd en terug gebracht naar de opstapplaats. U zorgt voor een leuke en leerzame dag en wij doen de rest! Zo kunt u zich concentreren op het creëren van een leuke en leerzame dag, terwijl wij de schoolreis bus en de logistiek regelen.

Kortom, voor een geslaagde schoolreis met de bus kiest u Drenthe Tours. Met ons busvervoer voor schoolreizen, ervaren chauffeurs en uitgebreid aanbod aan bestemmingen en activiteiten, garanderen wij een zorgeloze en plezierige ervaring voor zowel leerlingen als begeleiders. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het plannen van een onvergetelijk schooluitje!


Waarom Drenthe Tours?

  • Veilige en schone touringcars
  • Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • Comfortabel op reis
  • Vriendelijke en optimale service
  • Altijd voordelige prijzen

Hulp nodig bij het boeken?

Wij helpen u graag verder
Onze partners
FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Huismanski