Toppers in Concert 24 en 25 mei Alleen vervoer.

NieuwEvenement

Reisomschrijving

Op VRIJDAG 24 & ZATERDAG 25 MEI 2024 barst de ultieme Summer Beachparty in volle hevigheid los tijdens de ‘CLUB TROPICANA’ EDITION van Toppers in Concert! Waan je in het tropisch paradijs! De plek op aarde waar iedereen een zorgeloze levensstijl nastreeft. Daar is geen plaats voor zorgen en problemen. Wij nemen je mee naar de ideale vakantiebestemming, die een verlangen symboliseert van ontspanning, opwinding en het nastreven van geluk. Even ontsnappen aan de druk van het dagelijks leven.

Voel je ook al zomerkriebels? Spierwitte stranden, wuivende palmbomen, een golvende zee, de brandende zon en zwoele zomeravonden…….bij de Toppers begint de swingende zomer in mei! De dresscode: COCONUT WHITE WITH A TROPICAL TWIST! Een rieten rokje of witte broek, Hawaii blouse of een bloemenkrans, een bikinitop met een rieten hoed? Wij laten ons graag door jullie verrassen. Samen met 65.000 andere feestvierders gaan we er iedere avond een ouderwetse ‘KNALFEEST’ van maken dat zijn weerga niet kent. Natuurlijk gaan we ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem.

Extra informatie

- 0592-409905

Inclusief

- Vervoer per touringcar

Exclusief

- Reis / annuleringsverzekering
- Entreeticket concert
- Uitgaven van persoonlijke aard

Programma

Vanaf diverse opstapplaatsen reist u comfortabel naar Amsterdam. U arriveert ruimschoots op tijd bij het stadion voor het concert van de Toppers.

Een half uur na afloop van het concert vertrekken wij weer richting uw opstapplaats.

Identificatie

Paspoort/ID nummer en naam


Brouchure

Bekijk de brouchure

Boeken



+ reserveringskosten (per boeking): € 2,-

Vertrekdata
  Winschoten NS Station 13:50
  Oude Pekela Restaurant Pekelahof 14:00
  Appingedam NS Station 14:10
  Veendam Salwaplein 14:20
  Hoogezand Bushalte afrit A7 14:40
  Stadskanaal Leenbakker 14:50
  Norg Bushalte bij de Coop supermarkt 14:50
  Zuidlaren Brink 14:55
  Roden Pompstee 15:00
  Groningen NS Station 15:00
  Hoogkerk Transferium 15:05
  Borger Bushalte Q liner 15:10
  Vries bushalte t.o. voormalig Rabobank 15:15
  Assen Bushalte Marsdijk, Martin Luther Kingweg 15:20
  Assen NS station 15:25
  Emmen NS Station 15:30
  Beilen Carpoolplaats bij Casino/Eetpaleis 15:40
  Klazienaveen Praxis 15:50
  Hoogeveen Motel Hoogeveen 16:00
  Rogat Wegrestaurant de 'Raket' 16:25
  't Harde, AC Restaurant, Epenweg 94 17:10
Foto's
Extra foto's
  • Toppers in Concert  24 en 25 mei Alleen vervoer.

Waarom Drenthe Tours?

  • Veilige en schone touringcars
  • Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • Vriendelijke en optimale service
  • Comfortabel op reis
  • Altijd voordelige prijzen

Hulp nodig bij het boeken?

Wij helpen u graag verder
Toppers in Concert 24 en 25 mei Alleen vervoer. Toppers in Concert  24 en 25 mei Alleen vervoer. Op VRIJDAG 24 & ZATERDAG 25 MEI 2024 barst de ultieme Summer Beachparty in volle hevigheid los tijdens de ‘CLUB TROPICANA’ EDITION van Toppers in Concert! Waan je in het tropisch paradijs! De plek op aarde waar iedereen een zorgeloze levensstijl nastreeft. Daar is geen plaats voor zorgen en problemen. Wij nemen je mee naar de ideale vakantiebestemming, die een verlangen symboliseert van ontspanning, opwinding en het nastreven van geluk. Even ontsnappen aan de druk van het dagelijks leven. Voel je ook al zomerkriebels? Spierwitte stranden, wuivende palmbomen, een golvende zee, de brandende zon en zwoele zomeravonden…….bij de Toppers begint de swingende zomer in mei! De dresscode: COCONUT WHITE WITH A TROPICAL TWIST! Een rieten rokje of witte broek, Hawaii blouse of een bloemenkrans, een bikinitop met een rieten hoed? Wij laten ons graag door jullie verrassen. Samen met 65.000 andere feestvierders gaan we er iedere avond een ouderwetse ‘KNALFEEST’ van maken dat zijn weerga niet kent. Natuurlijk gaan we ongeremd feesten en uit volle borst meezingen en swingen met ‘s-Werelds grootste partysongs en de allerbeste hits van eigen bodem. TRP2858 0.00 Condition: New In stock! Order now!
Onze partners
FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Huismanski