menu
Drenthe Tours Assen logo

pink alleen vervoer 10 en 11 juli 2024

Reisomschrijving

"P!NK" is de artiestennaam van Alecia Beth Moore. Ze is een veelzijdige artiest, bekend om haar krachtige zangstem, energieke podiumoptredens en opvallende persoonlijkheid. P!NK heeft een succesvolle carrière in de muziekindustrie en heeft ook ervaring als actrice. In 2024 zal zij haar Summer Carnival Tour wereldwijd geven.

Enkele van haar populaire nummers zijn "Get the Party Started," "Just Like a Pill," "So What," "Raise Your Glass," en "Try." Ze heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder Grammy Awards, MTV Video Music Awards en Billboard Music Awards, en wordt geprezen voor haar bijdragen aan de pop- en rockmuziek.

Wat haar onderscheidt, is niet alleen haar muzikale talent, maar ook haar openhartige en compromisloze houding. P!NK staat bekend om het aansnijden van persoonlijke en maatschappelijke kwesties in haar teksten en heeft een grote fanbase over de hele wereld vergaard. De laatste keer dat P!NK optrad in de Johan Cruijff Arena, was in 2019. Nu is ze terug om er opnieuw een spectaculaire show van te maken!

Extra informatie

0592-409905

Inclusief

- vervoer

Exclusief

- Uitgaven van persoonlijke aard
- Concertkaarten
- € 2,00 reserveringskosten

Programma

Per touringcar vertrekt u vanaf uw opstapplaats naar het Johan Cruijff Arena in Amsterdam
Een half uur na afloop van het concert vertrekt u weer naar uw opstapplaats.

Identificatie

Paspoort/ID nummer en naam


PDF

Bekijk pdf

Boeken+ reserveringskosten (per boeking): € 2,-

Vertrekdata
Vertrek
  Assen NS station 16:05
  Assen Bushalte Marsdijk, Martin Luther Kingweg 15:55
  Beilen Carpoolplaats bij Casino/Eetpaleis 16:25
  Emmen NS Station 16:15
  Hoogeveen Motel Hoogeveen 17:00
  Oude Pekela Restaurant Pekelahof 15:00
  Rogat Wegrestaurant de 'Raket' 17:25
  Stadskanaal Leenbakker 15:45
  Veendam Salwaplein 15:20
  Vries bushalte t.o. voormalig Rabobank 15:40
  Winschoten NS Station 14:50
  Haren Transferium 15:15
Foto's
Extra foto's
  • pink alleen vervoer 10 en 11 juli 2024
  • pink alleen vervoer 10 en 11 juli 2024

Waarom Drenthe Tours?

  • done Veilige en schone touringcars
  • done Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • done Vriendelijke en optimale service
  • done Comfortabel op reis
  • done Altijd voordelige prijzen
Hulp nodig bij het boeken?
Wij helpen u graag verder
pink alleen vervoer 10 en 11 juli 2024 pink alleen vervoer 10 en 11 juli 2024 "P!NK" is de artiestennaam van Alecia Beth Moore. Ze is een veelzijdige artiest, bekend om haar krachtige zangstem, energieke podiumoptredens en opvallende persoonlijkheid. P!NK heeft een succesvolle carrière in de muziekindustrie en heeft ook ervaring als actrice. In 2024 zal zij haar Summer Carnival Tour wereldwijd geven. Enkele van haar populaire nummers zijn "Get the Party Started," "Just Like a Pill," "So What," "Raise Your Glass," en "Try." Ze heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder Grammy Awards, MTV Video Music Awards en Billboard Music Awards, en wordt geprezen voor haar bijdragen aan de pop- en rockmuziek. Wat haar onderscheidt, is niet alleen haar muzikale talent, maar ook haar openhartige en compromisloze houding. P!NK staat bekend om het aansnijden van persoonlijke en maatschappelijke kwesties in haar teksten en heeft een grote fanbase over de hele wereld vergaard. De laatste keer dat P!NK optrad in de Johan Cruijff Arena, was in 2019. Nu is ze terug om er opnieuw een spectaculaire show van te maken! 0.00 Condition: New In stock! Order now!
Website laten maken door Dotsimpel