Busvervoer voor schoolreis

De leukste schoolreizen boekt u bij Drenthe tours. Busvervoer voor schoolreis nodig? Onze chauffeurs rijden door heel Nederland en komen met de leukste tips terug.  

Heeft u speciale wensen? Neem contact op en we maken een tocht op maat speciaal voor u! Bijna elke week worden er nieuwe groepsdagtochten toegevoegd aan onze site, wilt u op de hoogte blijven dan kunt u zich abonneren op de gratisnieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u ten aller tijde contact opnemen met ons kantoor: 0592-409905. Heeft u zelf goede ideeën voor een leuke schoolreizen dan zijn deze altijd van harte welkom!

Bekijk onze groepsreizen

2 producten
Meest verkocht arrow_drop_down

 

Schoolreisje organiseren doe je met Drenthe tours! 

Een geslaagde schoolreis begint natuurlijk met de hoofdactiviteit. Van atrractieparken, dierentuinen, zwembaden tot in- en outdooractivietien. Voor kinderen van de basisschool of middelbare school kunt u een heerlijke dagje uit plannen. 

Bij Drenthe tours kunt u terecht voor schoolreisjes, excursies, klassenuitjes, schoolkamp en zelfs buitenlandse schoolreizen. U bepaalt met de organisatoren waar en op welk tijdstip u wilt dat uw scholieren opstappen. Uw groep wordt opgehaald op de afgesproken tijd en terug gebracht naar de opstapplaats. U zogt voor een leuke en leerzame dag en wij doen de rest! Zo kunt u comfortabel op reis. 

Interesse of meer informatie?

Waarom Drenthe Tours?

  • Veilige en schone touringcars
  • Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • Comfortabel op reis
  • Vriendelijke en optimale service
  • Altijd voordelige prijzen

Hulp nodig bij het boeken?

Wij helpen u graag verder
Onze partners
FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Huismanski