0592 - 40 99 05  info@drenthetours.nl

Dagtochten

Drenthe Tours organiseert het hele jaar door speciale dagtochten naar diverse bestemmingen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Zwarte markt in Beverwijk en de Huishoudbeurs in Amsterdam. Ook organiseren we complete dagtochten voor vaste groepen naar bijvoorbeeld de Meyer Werf in Papenburg, een dagtocht naar de chocoladefabriek in Achlum, een 'Boevendagtocht' naar Veenhuizen of een tour door de Jordaan in Amsterdam.

Groepsdagtochten

De leukste groepsdagtochten boekt u bij Drenthe Tours. Onze chauffeurs rijden door heel Nederland en komen met de leukste tips terug. U kunt ook uw wensen kenbaar maken, we maken dan een tocht op maat speciaal voor u. Heeft u zelf goede ideeën voor een leuke groepstocht dan zijn deze van harte welkom! 

Sportieve reizen

Ook voor sportieve reizen bent u bij Drenthe Tours aan het juiste adres. Wij organiseren voetbalreizen naar het Nederlands Elftal en de opendagen van de bekende clubs in Nederland. Het is niet toegestaan om bij individuele reizen eigen bier of andere alcoholbevattende dranken mee te nemen in de touringcar

Wilt u op de hoogte blijven van de dagtochten van Drenthe Tours, dan kunt u zich abonneren op de gratis nieuwsbrief.

Heeft u zelf goed idee voor een leuke dagtocht? Laat het ons weten, uw inbreng is van harte welkom!

 

Bekijk onze dagtochten en busreizen:

Brocante antiekmarkt Lille 2016 - Brocante antiekmarkt Lille 2016

Brocante antiekmarkt Lille 2016

De braderie ofwel de beroemde antiekmarkt in Lille is één van de grootste in Europa! Deze antiekmarkt is een jaarlijks terugkerend feest in Lille en bestaat uit meer dan 200 kilometer markt. De antiekmarkt start op zaterdag 14.00 uur op zaterdag. Hoogtepunt voor de restaurants is de wedstrijd wie de hoogste stapel mosselschelpen kan maken. Aan mosselen met friet is dus geen gebrek tijdens dit bijzondere evenement. In het autovrije centrum staan zo`n 12.000 kraampjes opgesteld. U kunt er van alles kopen: schilderijen, antiek, beeldjes, meubels en allerlei andere denkbare spulletjes. Dit evenement staat daarnaast bekend om zijn gezellige sfeer en om de activiteiten die er worden georganiseerd, zoals straattheater, wielrenwedstrijden, Kortom, u zult zich geen moment vervelen. Wil je genieten van historisch Lille? In de kronkelstraatjes van Vieux Lille met leuke winkeltjes, restaurants en bars is volop joie de vivre te beleven en ieder straatje heeft zijn eigen sfeer. Na een dag antiek shoppen in Lille staat ‘s avonds de bus om 19.00 uur weer voor u klaar en kunt u de gekochte spulletjes onderin de bus kwijt. De bus heeft geen aanhanger. Meubels ed kunnen dus niet mee. TIPS: Tijdens de braderie gelden er andere tradities en gewoontes in Lille. Het centrum van de imposante vrijmarkt is de Grand Place en neemt de rest van de lieflijke stad in beslag. Drie tips om optimaal van de braderie te genieten. • Basics: trek u allerfijnste schoenen aan, geen overbodige luxe bij de met kinderkopjes geplaveide straten. Kom met lege tassen, bij voorkeur op wieltjes. Dan komen alle schatten veilig thuis. • Geld: breng genoeg cash mee, (al was het maar om jezelf de ellenlange rij bij de pinautomaten te besparen ) • Moules-frites: zoek het restaurant waar de meeste gasten mosselen eten, dat is de plek waar de mosselen het beste smaken.

Waarom Drenthe Tours?

  • Veilige en schone touringcars
  • Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • Vriendelijke en optimale service
  • Comfortabel op reis
  • Altijd voordelige prijzen
Onze partners
FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Tirol Reizen De Oringer Marke
Ontwikkeld door Dotsimpel