Over Drenthe Tours

Drenthe Tours is een enthousiaste reisorganisatie die reizen verzorgt in binnen- en buitenland. Voor een geslaagde dagtocht of schoolreis bent u bij Drenthe Tours aan het juiste adres! 

Nieuwe en klassieke bussen

Onze vloot bestaat uit diverse luxe en speciale touringcars voor een veilige en comfortabele reis. Uiteraard bent u daarom bij ons aan het juiste adres voor het huren van verschillende touringcars. Onze touringcars variëren in grote van 22 t/m 85-personen. Tevens verhuren wij een Amerikaanse Schoolbus, Cypriotische bus en een Cabriobus.

Veiligheid

Drenthe Tours is aangesloten bij AltroVia. Deze organisatie richt zich op de kwaliteitsverbetering van de bedrijfsvoering en de dienstverlening van de door haar erkende touringcarbedrijven. Tevens is Drenthe Tours ook in het bezit van een Kiwa ISO 9001 cerificaat.

Busreis plannen?

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Onze medewerkers staan u graag te woord! Bel naar 0592-409905 of mail naar info@drenthetours.nl.

Wasstraat voor bussen en trucks

Drenthe Tours beschikt over een moderne wasstraat voor bussen en vrachtwagens. Deze wasstraat is dagelijks geopend. U kunt bij ons terecht voor het wassen van bestelwagens, caravans, campers, vrachtwagens en bussen. Naast een moderne Roll Over-machine met diverse programma's hebben we ook een hoge druk- en schuiminstallatie. De onderkant van uw voertuig kunnen we reinigen met een speciale bodemwasser. Indien u geregeld uw voertuig wilt laten wassen kunnen we u een scherpe prijs aanbieden. Neem hiervoor contact met ons op. Voor meer informatie kijk gerust op www.truckwashassen.nl.

 

 

 

 

 

 

 

Onze partners
FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Huismanski