0592 - 40 99 05  info@drenthetours.nl

Groepsreizen

De leukste groepsdagtochten boekt u bij Drenthe tours. Onze chauffeurs rijden door heel Nederland en komen met de leukste tips terug. Heeft u speciale wensen? Neem contact op en we maken een tocht op maat speciaal voor u! Bijna elke week worden er nieuwe groepsdagtochten toegevoegd aan onze site, wilt u op de hoogte blijven dan kunt u zich abonneren op de gratisnieuwsbrief.

 

Voor meer informatie kunt u ten aller tijde contact opnemen met ons kantoor: 0592-409905. Heeft u zelf goede ideeën voor een leuke groepstocht dan zijn deze van harte welkom!

Bekijk onze groepsreizen:

3 daagse Busreis naar Cochem aan de Moezel.  26 okt t/m 28 okt - 3 daagse Busreis naar Cochem aan de Moezel.  26 okt t/m 28 okt
Prijs € 199,00

3 daagse Busreis naar Cochem aan de Moezel. 26 okt t/m 28 okt

3-Daagse busreis naar Cochem aan de Moezel Cochem is een klein stadje in het centraal westelijke deel van Duitsland. Cochem ligt aan de Moezel en is van de populairste toeristische bestemmingen in de deelstaat Rijnland-Palts. Het eerste wat je op valt als je Cochem binnenrijdt is de Reichsburg van Cochem. Deze prachtig gerestaureerde burcht waakt al meer dan duizend jaar van bovenop een heuvel over de stad. Cochem heeft een prachtig historisch centrum met prachtige barokke huizen en vakwerkhuisjes. In de gezellige smalle straatjes die de verschillende pleintjes in het centrum met elkaar verbinden kun je leuk winkelen. Veel van de aanwezige winkels zijn gericht op het toerisme in Cochem. Vanuit Cochem kun je prachtige rondvaarten maken op de Moezel. Het gebied rondom Cochem staat bekend om zijn uitstekende Moezelwijn. Het Moezelland is het oudste wijngebied van Duitsland. Hotel: Hotel Karl Noss*** In het rookvrije Hotel Karl Noss begint u de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet. Ook in de bar, de bistro en het gezellige café kan de inwendige mens lekker verwend worden. Daarnaast bent u voor een gekoeld drankje of een kop koffie welkom op het heerlijke buitenterras, waar u schitterend uitkijkt op de Moezel. Ligging: dit 3-sterren hotel is perfect gesitueerd aan de Moezel. In het centrum van het stadje Cochem. Faciliteiten: het hotel beschikt over een bar, heeft 1 restaurant en een mooi terras. Kamers: De hotelkamers van Hotel Karl Noss zijn standaard voorzien van gescheiden bedden, radio, telefoon, televisie, een minibar, gratis WiFi en een badkamer met toilet, föhn en douche.

Interesse of meer informatie?

Bus tussentijds nodig:

Daarom Drenthe Tours

  • Veilige en schone touringcars
  • Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • Vriendelijke en optimale service
  • Comfortabel op reis
  • Altijd voordelige prijzen
Onze partners
FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Tirol Reizen De Oringer Marke Huismanski
Ontwikkeld door Dotsimpel