0592 - 40 99 05  info@drenthetours.nl

Wereld havendagen Rotterdam 8 september Alleen vervoer

Reisomschrijving

Ieder eerste weekend van september staat Rotterdam geheel in het teken van de haven. Het verstevigen van de band tussen haven, stad en haar natuurlijke achterland is waar de Wereldhavendagen om draait. Op het evenemententerrein, het gebied op en rond de Maas bij de Erasmusbrug en Katendrecht, wisselen de deelnemende bedrijven en activiteiten elkaar af.

Loop over de kades en breng een bezoek aan de diverse schepen, bekijk de spectaculaire demonstraties op het water en geniet van een hapje en een drankje. Alles is aanwezig om van een bezoek aan de Wereldhavendagen een compleet weekend uit te maken. De toegang tot het evenemententerrein is gratis.

Ter ere van de 40e editie van de Wereldhavendagen is het avondprogramma nog groter, spectaculairder en meeslepender dan ooit. De zaterdagavond van de Wereldhavendagen is zoals vanouds het muzikale hoogtepunt. Daarnaast kunt u tijdens gedurende het gehele programma van een spectaculaire vuurwerk- en lichtshow genieten!

Extra informatie

- 0592 40 99 05

Inclusief

- Vervoer

Exclusief

- Uitgaven van persoonlijke aard
- Reis / annuleringsverzekering
- Eten en drinken

Programma

Via een beperkt opstapschema rijden we naar Rotterdam.

Een half uur na afloop van het evenement vertrekken we weer naar de opstapplaatsen (23:30)

Identificatie

Paspoort/ID nummer en naam


Boeken


+ reserveringskosten (per boeking): € 2,-

Vertrekdata
Vertrek
  Assen NS station 10:30
  Beilen Carpoolplaats bij Casino/Eetpaleis 10:45
  Emmen NS Station 10:30
  Groningen NS Station 10:00
  Hoogeveen Motel Hoogeveen 11:00
  Oude Pekela Restaurant Pekelahof 09:15
  Stadskanaal Leenbakker 10:00
  Veendam Salwaplein 09:35
  Vries bushalte t.o. voormalig Rabobank 10:20
  Winschoten NS Station 09:05
Foto's
Wereld havendagen Rotterdam 8 september Alleen vervoer
  Wereld havendagen Rotterdam 8 september Alleen vervoer
  Wereld havendagen Rotterdam 8 september Alleen vervoer Wereld havendagen Rotterdam 8 september Alleen vervoer Ieder eerste weekend van september staat Rotterdam geheel in het teken van de haven. Het verstevigen van de band tussen haven, stad en haar natuurlijke achterland is waar de Wereldhavendagen om draait. Op het evenemententerrein, het gebied op en rond de Maas bij de Erasmusbrug en Katendrecht, wisselen de deelnemende bedrijven en activiteiten elkaar af. Loop over de kades en breng een bezoek aan de diverse schepen, bekijk de spectaculaire demonstraties op het water en geniet van een hapje en een drankje. Alles is aanwezig om van een bezoek aan de Wereldhavendagen een compleet weekend uit te maken. De toegang tot het evenemententerrein is gratis. Ter ere van de 40e editie van de Wereldhavendagen is het avondprogramma nog groter, spectaculairder en meeslepender dan ooit. De zaterdagavond van de Wereldhavendagen is zoals vanouds het muzikale hoogtepunt. Daarnaast kunt u tijdens gedurende het gehele programma van een spectaculaire vuurwerk- en lichtshow genieten! 0.00 Condition: New In stock! Order now!
  Boeken

  Waarom Drenthe Tours?

  • Veilige en schone touringcars
  • Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • Vriendelijke en optimale service
  • Comfortabel op reis
  • Altijd voordelige prijzen
  Onze partners
  FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Tirol Reizen De Oringer Marke Huismanski
  Ontwikkeld door Dotsimpel