Nationale Taptoe 10 september 2022 Vervoer en entree

Nieuw

Reisomschrijving

De Nationale Taptoe is één van de meest vooraanstaande militaire taptoe's in de wereld. In een avondvullende show met een diversiteit aan muziek en indrukwekkende lichtshows werken onze militaire orkesten samen met militaire orkesten, artiesten en groepen uit binnen- en buitenland.

De Nationale Taptoe bestaat sinds 1954 (toen begonnen als Taptoe Delft. Na Delft, Breda en ’s-Hertogenbosch vindt zij vanaf 2006 in Rotterdam AHOY plaats. Internationaal is zij bekend als “the Netherlands Military Tattoo.” Samen met de Royal Edinburgh Military Tattoo en de Canadese Royal Nova Scotia International Tattoo behoort de Nationale Taptoe tot de top van de wereld.

In een wervelende show met een diversiteit aan muziek onder fenomenale belichting en tegen een modern wisselend LED-decor werken onze militaire orkesten samen met militaire orkesten, burger-orkesten, artiesten en groepen uit binnen- en buitenland.

Inclusief

- vervoer
- entree 2de rang

Exclusief

- uitgaven van persoonlijke aard

Programma

Via een beperkt opstapschema rijden we naar de Ahoy Rotterdam

Identificatie

Paspoort/ID nummer en naam


Brouchure

Bekijk de brouchure

Boeken


+ reserveringskosten (per boeking): € 2,-

Vertrekdata
  Winschoten NS Station 08:15
  Oude Pekela Restaurant Pekelahof 08:25
  Veendam Salwaplein 08:45
  Groningen NS Station 08:50
  Stadskanaal Leenbakker 09:10
  Vries bushalte t.o. voormalig Rabobank 09:30
  Assen Bushalte Marsdijk, Martin Luther Kingweg 09:40
  Emmen NS Station 09:40
  Assen NS station 09:45
  Beilen Carpoolplaats bij Casino/Eetpaleis 10:00
  Hoogeveen Motel Hoogeveen 10:15
Foto's
Nationale Taptoe 10 september 2022 Vervoer en entree
Extra foto's

Waarom Drenthe Tours?

  • Veilige en schone touringcars
  • Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • Vriendelijke en optimale service
  • Comfortabel op reis
  • Altijd voordelige prijzen

Hulp nodig bij het boeken?

Wij helpen u graag verder
Nationale Taptoe 10 september 2022 Vervoer en entree Nationale Taptoe 10 september 2022 Vervoer en entree De Nationale Taptoe is één van de meest vooraanstaande militaire taptoe's in de wereld. In een avondvullende show met een diversiteit aan muziek en indrukwekkende lichtshows werken onze militaire orkesten samen met militaire orkesten, artiesten en groepen uit binnen- en buitenland. De Nationale Taptoe bestaat sinds 1954 (toen begonnen als Taptoe Delft. Na Delft, Breda en ’s-Hertogenbosch vindt zij vanaf 2006 in Rotterdam AHOY plaats. Internationaal is zij bekend als “the Netherlands Military Tattoo.” Samen met de Royal Edinburgh Military Tattoo en de Canadese Royal Nova Scotia International Tattoo behoort de Nationale Taptoe tot de top van de wereld. In een wervelende show met een diversiteit aan muziek onder fenomenale belichting en tegen een modern wisselend LED-decor werken onze militaire orkesten samen met militaire orkesten, burger-orkesten, artiesten en groepen uit binnen- en buitenland. 0.00 Condition: New In stock! Order now!
Onze partners
FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Huismanski