0592 - 40 99 05  info@drenthetours.nl

Kerstmarkt Vaassen en bezoek kasteel Cannenburch 14 december

Nieuw
Kerstmarkt Vaassen en bezoek kasteel Cannenburch 14 december
Kerstmarkt Vaassen en bezoek kasteel Cannenburch 14 december
Reisomschrijving

Geniet van de kerstmarkt in Vaassen
Ongeveer 100 kramen en stands verwachten we dit jaar, dus veel te zien en bekijken! Hierin vindt u een ruim aanbod aan producten die passen bij de koude wintermaanden en Kerst. Te denken valt aan sieraden, warme handschoenen mutsen en hoedjes, schapenwol vesten en sloffen, woondecoratie, tuindecoratie, kaarsen, kerstkransen, kerststollen, vogeltaarten en kerstkaarten.
Ook aan de inwendige mens is gedacht. Wat te denken van een heerlijk kopje cappuccino met apfelstrudel in restaurant het Koetshuis (op het terrein) en lekkere warme chocolademelk in de kelder van het kasteel?
Op de markt kunt u terecht voor een beker glühwein, poffertjes, oliebollen, ouderwets snoep en bonbons, bloedworst en balkenbrij, chips op een stokje, Broodje worst, lekker patatje, heerlijke gevulde Engelse pie’s, Kazen en worst, en een kopje koffie of een drankje in de verwarmde horecatent. Bij diverse kramen kleine proeverijen van de producten die te koop aangeboden worden.
Natuurlijk ontbreekt de kerststal niet! Deze is te vinden in de tent waar ook bloedworst en balkenbrij wordt verkocht door de leden van Stichting Martinus Toren. De kinderen kunnen kijken hoe een midwinterhoorn gemaakt wordt, en op een speciale kleine hoorn blazen.
De kerstman heeft een eigen huisje gekregen waarin hij te vinden is, of hij loopt rond op het terrein om een kleinigheidje voor de allerkleinste kinderen uit te delen.
Op het nostalgisch podium treden regionale koren en muziekgroepen op.
Het gehele terrein is bestraat en voor rolstoel toegankelijk. Het kasteel is ook geheel in Kerstsfeer en heeft in de kelder een kleine horecagelegenheid. Het kasteel is bereikbaar via een trap en in het kasteel zijn ook diverse trappen.

Extra informatie

0592 40 99 05

Inclusief

Inclusief:

- Vervoer
-Entree kerstmarkt
- Entree kasteel Cannenburch

Exclusief

Exclusief:

- € 2,00 reserveringskosten
- Persoonlijke uitgaven

Programma

Via een aantal opstapplaatsen arriveren we als bijna de avondschemer valt, in Vaassen waar u kan genieten van de gezellige kerstsfeer.
Om 21.00 uur vertrekken we weer met de touringcar naar het noorden.

Identificatie

Paspoort/ID nummer en naam


PDF

Bekijk pdf

Boeken


+ reserveringskosten (per boeking): € 2,-

Vertrekdata
Vertrek
  Assen NS station 14:20
  Beilen Carpoolplaats bij Casino/Eetpaleis 14:40
  Groningen NS Station 13:50
  Hoogeveen Motel Hoogeveen 15:00
  Oude Pekela Restaurant Pekelahof 13:10
  Stadskanaal Leenbakker 13:55
  Veendam Salwaplein 13:35
  Vries bushalte t.o. voormalig Rabobank 14:10
  Winschoten NS Station 12:55
Foto's
Kerstmarkt Vaassen en bezoek kasteel Cannenburch 14 december
Extra foto's
  • Kerstmarkt Vaassen en bezoek kasteel Cannenburch 14 december
Kerstmarkt Vaassen en bezoek kasteel Cannenburch 14 december Kerstmarkt Vaassen en bezoek kasteel Cannenburch 14 december Geniet van de kerstmarkt in Vaassen Ongeveer 100 kramen en stands verwachten we dit jaar, dus veel te zien en bekijken! Hierin vindt u een ruim aanbod aan producten die passen bij de koude wintermaanden en Kerst. Te denken valt aan sieraden, warme handschoenen mutsen en hoedjes, schapenwol vesten en sloffen, woondecoratie, tuindecoratie, kaarsen, kerstkransen, kerststollen, vogeltaarten en kerstkaarten. Ook aan de inwendige mens is gedacht. Wat te denken van een heerlijk kopje cappuccino met apfelstrudel in restaurant het Koetshuis (op het terrein) en lekkere warme chocolademelk in de kelder van het kasteel? Op de markt kunt u terecht voor een beker glühwein, poffertjes, oliebollen, ouderwets snoep en bonbons, bloedworst en balkenbrij, chips op een stokje, Broodje worst, lekker patatje, heerlijke gevulde Engelse pie’s, Kazen en worst, en een kopje koffie of een drankje in de verwarmde horecatent. Bij diverse kramen kleine proeverijen van de producten die te koop aangeboden worden. Natuurlijk ontbreekt de kerststal niet! Deze is te vinden in de tent waar ook bloedworst en balkenbrij wordt verkocht door de leden van Stichting Martinus Toren. De kinderen kunnen kijken hoe een midwinterhoorn gemaakt wordt, en op een speciale kleine hoorn blazen. De kerstman heeft een eigen huisje gekregen waarin hij te vinden is, of hij loopt rond op het terrein om een kleinigheidje voor de allerkleinste kinderen uit te delen. Op het nostalgisch podium treden regionale koren en muziekgroepen op. Het gehele terrein is bestraat en voor rolstoel toegankelijk. Het kasteel is ook geheel in Kerstsfeer en heeft in de kelder een kleine horecagelegenheid. Het kasteel is bereikbaar via een trap en in het kasteel zijn ook diverse trappen. TRP17527 0.00 Condition: New In stock! Order now!
Boeken

Waarom Drenthe Tours?

  • Veilige en schone touringcars
  • Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • Vriendelijke en optimale service
  • Comfortabel op reis
  • Altijd voordelige prijzen

Hulp nodig bij het boeken?

Wij helpen u graag verder

Onze partners
FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Tirol Reizen Huismanski
Ontwikkeld door Dotsimpel