0592 - 40 99 05  info@drenthetours.nl

Votown Festival 29 juni Vervoer en entree

Votown Festival 29 juni Vervoer en entree
Votown Festival 29 juni Vervoer en entree
Reisomschrijving

Na een afwezigheid van bijna 4 jaar vindt op zaterdag 29 juni 2019 het VOTOWN FESTIVAL weer plaats in het KRAS Stadion te Volendam. De beste artiesten van Nederlandse bodem geven deze dag tussen 15:00 uur ’s middags en 23:00 uur ‘s avonds acte de présence tijdens wat nu al hét festival van de aankomende zomer belooft te worden. VOTOWN FESTIVAL 2019 belooft de spectaculaire editie te worden waar jullie na een afwezigheid van bijna 4 jaar recht op hebben.

Vanaf het veld en de tribunes van het KRAS Stadion beleef je de beste muziek die Nederland op dit moment te bieden heeft. De voorgaande edities van VOTOWN FESTIVAL brachten onder anderen Jan Smit, 3JS, Nick & Simon, Xander de Buisonjé, Rowwen Hèze en Henk Dissel naar Volendam. Dit jaar beloven we dat de line-up spectaculairder is dan ooit tevoren. Een tipje van de sluier: alle vooraanstaande muzikale regio’s uit het land krijgen een podium!

Extra informatie

0592-409905

Inclusief

- Vervoer
- Entreeticket: zitplaatsen

Exclusief

- uitgaven van persoonlijke aard

Programma

Via een beperkt opstapschema rijden we naar Volendam waar het festival begint om 15.00 uur. Om 23.30 uur vertrekken we weer uit Volendam.

Identificatie

Paspoort/ID nummer en naam


PDF

Bekijk pdf

Boeken


+ reserveringskosten (per boeking): € 2,-

Vertrekdata
Vertrek
  Assen NS station 12:00
  Assen Bushalte Marsdijk 11:50
  Beilen Carpoolplaats bij Casino/Eetpaleis 12:15
  Emmen Emmen, station Zuid 11:55
  Groningen NS Station 11:20
  Hoogeveen Motel Hoogeveen 12:30
  Oude Pekela Restaurant Pekelahof 10:55
  Stadskanaal Leenbakker 11:30
  Veendam Salwaplein 11:10
  Vries bushalte t.o. voormalig Rabobank 11:40
  Winschoten NS Station 10:45
Foto's
Votown Festival 29 juni Vervoer en entree
Extra foto's
  • Votown Festival 29 juni Vervoer en entree
Votown Festival 29 juni Vervoer en entree Votown Festival 29 juni Vervoer en entree Na een afwezigheid van bijna 4 jaar vindt op zaterdag 29 juni 2019 het VOTOWN FESTIVAL weer plaats in het KRAS Stadion te Volendam. De beste artiesten van Nederlandse bodem geven deze dag tussen 15:00 uur ’s middags en 23:00 uur ‘s avonds acte de présence tijdens wat nu al hét festival van de aankomende zomer belooft te worden. VOTOWN FESTIVAL 2019 belooft de spectaculaire editie te worden waar jullie na een afwezigheid van bijna 4 jaar recht op hebben. Vanaf het veld en de tribunes van het KRAS Stadion beleef je de beste muziek die Nederland op dit moment te bieden heeft. De voorgaande edities van VOTOWN FESTIVAL brachten onder anderen Jan Smit, 3JS, Nick & Simon, Xander de Buisonjé, Rowwen Hèze en Henk Dissel naar Volendam. Dit jaar beloven we dat de line-up spectaculairder is dan ooit tevoren. Een tipje van de sluier: alle vooraanstaande muzikale regio’s uit het land krijgen een podium! 0.00 Condition: New In stock! Order now!
Boeken

Waarom Drenthe Tours?

  • Veilige en schone touringcars
  • Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • Vriendelijke en optimale service
  • Comfortabel op reis
  • Altijd voordelige prijzen

Hulp nodig bij het boeken?

Wij helpen u graag verder

Onze partners
FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Tirol Reizen Huismanski
Ontwikkeld door Dotsimpel