0592 - 40 99 05  info@drenthetours.nl

Musical Anastasia 23 november Vervoer en entree

Nieuw
Musical Anastasia 23 november Vervoer en entree
Musical Anastasia 23 november Vervoer en entree
Reisomschrijving

Alleen nog op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid.
T0592-409905

Beleef de historie. Ontdek het mysterie.


Vanaf september is de nieuwe grote Broadway musical Anastasia te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen.
Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Komt ze erachter wie ze écht is? Ga mee op een weergaloze reis door het verleden, van het Russische Keizerrijk tot de Roaring Twenties in Parijs.

Onvergetelijke ontdekkingsreis
Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Half historisch, half legende: ga mee op een weergaloze reis!
Wereldwijd succes
Anastasia, ontwikkeld en geproduceerd door Stage Entertainment, ging in 2017 in première op Broadway en vierde al grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical – vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums – kreeg overal geweldige recensies. De prachtige songs, zoals Journey to the past en Once upon a December, hoor je in een Nederlandse versie.

Extra informatie

0592-409905

Inclusief

- vervoer
- entreeticket musical Anastasia 2de rang

Exclusief

- uitgaven van persoonlijke aard

Programma

Via een beperkt opstapschema rijden we naar AFAS Circus Theater in Den Haag.
De musical begint om 20.00 uur.
Een half uur na afloop vertrekken we naar de opstapplaatsen.

Identificatie

Paspoort/ID nummer en naam


PDF

Bekijk pdf

Boeken


+ reserveringskosten (per boeking): € 2,-

Vertrekdata
Vertrek
  Assen NS station 16:00
  Assen Bushalte Marsdijk 15:50
  Beilen Carpoolplaats bij Casino/Eetpaleis 16:15
  Emmen NS Station 15:55
  Groningen NS Station 15:15
  Hoogeveen Motel Hoogeveen 16:30
  Oude Pekela Restaurant Pekelahof 14:55
  Stadskanaal Leenbakker 15:30
  Veendam Salwaplein 15:10
  Vries bushalte t.o. voormalig Rabobank 15:40
  Winschoten NS Station 14:45
Foto's
Musical Anastasia 23 november Vervoer en entree
Extra foto's
  • Musical Anastasia 23 november Vervoer en entree
Musical Anastasia 23 november Vervoer en entree Musical Anastasia 23 november Vervoer en entree Alleen nog op aanvraag en afhankelijk van beschikbaarheid. T0592-409905 Beleef de historie. Ontdek het mysterie. Vanaf september is de nieuwe grote Broadway musical Anastasia te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen. Jaren na de mysterieuze vermissing van de beroemde Romanov prinses, duikt er in Rusland een vrouw op zonder naam en geschiedenis. Komt ze erachter wie ze écht is? Ga mee op een weergaloze reis door het verleden, van het Russische Keizerrijk tot de Roaring Twenties in Parijs. Onvergetelijke ontdekkingsreis Weeskind Anya herinnert zich niets van vroeger en heeft geen idee wie ze is. Met een muziekdoosje als enige bagage gaat ze op zoek naar haar verleden. Een avontuur dat voert langs vorstelijke paleizen en door het romantische Parijs van 1920. Hoe kan het dat Anya sprekend lijkt op Anastasia Romanov? Is ze écht de dochter van de vermoorde tsaar Nicolaas? Langzaam ontrafelt Anya haar geschiedenis, om te ontdekken wie ze werkelijk is. Half historisch, half legende: ga mee op een weergaloze reis! Wereldwijd succes Anastasia, ontwikkeld en geproduceerd door Stage Entertainment, ging in 2017 in première op Broadway en vierde al grote successen in Duitsland en Spanje. De verbluffende musical – vol heerlijke muziek, oogverblindende decors en schitterende kostuums – kreeg overal geweldige recensies. De prachtige songs, zoals Journey to the past en Once upon a December, hoor je in een Nederlandse versie. 0.00 Condition: New In stock! Order now!
Boeken

Waarom Drenthe Tours?

  • Veilige en schone touringcars
  • Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • Vriendelijke en optimale service
  • Comfortabel op reis
  • Altijd voordelige prijzen

Hulp nodig bij het boeken?

Wij helpen u graag verder

Onze partners
FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Huismanski
Ontwikkeld door Dotsimpel