0592 - 40 99 05  info@drenthetours.nl

Holland zingt Hazes Alleen vervoer 20 en 21 april 2018

Nieuw Reisomschrijving

Holland Zingt Hazes staat al 5 jaar lang avond aan avond voor uitverkochte zalen. Na een spectaculaire jubileumeditie dit jaar, kondigen wij met trots aan dat het succesvolle Holland Zingt Hazes ook in 2018 terugkeert naar de Ziggo Dome Amsterdam, die op 20 en 21 april 2018 voor het zesde jaar op rij wordt omgedoopt tot grootste kroeg van Nederland! Het concept van Holland Zingt Hazes is inmiddels bekend. Een avond feest, een avond luidkeels meezingen tijdens dit groots opgezette concert met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger. De trouwe fans maar ook de nieuwe generatie zullen het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ weer herleven.

Een keur aan bekende artiesten, die een band hebben met André Hazes en zijn repertoire, zullen zijn hits onder begeleiding van de live band van Eric van Tijn weer ten gehore gaan brengen. Later dit jaar zal de line-up bekend worden gemaakt.

De grootste hits, een fantastische line-up en de grootste kroeg van Nederland, kortom Holland Zingt Hazes is een avond FEEST. Mis het niet!

Inclusief

- Allen vervoer

Exclusief

- entreekaarten
- uitgaven van persoonlijke aard

Programma

Via een beperkt opstapschema rijden we naar het Ziggodome in Amsterdam.

Identificatie

Paspoort/ID nummer en naam


Boeken+ reserveringskosten (per boeking): € 2,-

Vertrekdata
Vertrek
  Assen Bushalte Marsdijk 16:15
  Beilen Carpoolplaats bij Casino/Eetpaleis 16:30
  Emmen NS Station 16:15
  Groningen NS Station 15:40
  Hoogeveen Motel Hoogeveen 16:45
  Oude Pekela Restaurant Pekelahof 15:05
  Stadskanaal Leenbakker 15:45
  Veendam Salwaplein 15:20
  Vries bushalte t.o. voormalig Rabobank 16:05
Foto's
Holland zingt Hazes Alleen vervoer 20 en 21 april 2018
  Holland zingt Hazes Alleen vervoer 20 en 21 april 2018
  Holland zingt Hazes Alleen vervoer 20 en 21 april 2018 Holland zingt Hazes Alleen vervoer 20 en 21 april 2018 Holland Zingt Hazes staat al 5 jaar lang avond aan avond voor uitverkochte zalen. Na een spectaculaire jubileumeditie dit jaar, kondigen wij met trots aan dat het succesvolle Holland Zingt Hazes ook in 2018 terugkeert naar de Ziggo Dome Amsterdam, die op 20 en 21 april 2018 voor het zesde jaar op rij wordt omgedoopt tot grootste kroeg van Nederland! Het concept van Holland Zingt Hazes is inmiddels bekend. Een avond feest, een avond luidkeels meezingen tijdens dit groots opgezette concert met de bekendste hits van de nog steeds immens populaire volkszanger. De trouwe fans maar ook de nieuwe generatie zullen het onnavolgbare ‘Hazes gevoel’ weer herleven. Een keur aan bekende artiesten, die een band hebben met André Hazes en zijn repertoire, zullen zijn hits onder begeleiding van de live band van Eric van Tijn weer ten gehore gaan brengen. Later dit jaar zal de line-up bekend worden gemaakt. De grootste hits, een fantastische line-up en de grootste kroeg van Nederland, kortom Holland Zingt Hazes is een avond FEEST. Mis het niet! 0.00 Condition: New In stock! Order now!
  Boeken

  Waarom Drenthe Tours?

  • Veilige en schone touringcars
  • Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • Vriendelijke en optimale service
  • Comfortabel op reis
  • Altijd voordelige prijzen
  Onze partners
  FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Tirol Reizen De Oringer Marke Huismanski
  Ontwikkeld door Dotsimpel