0592 - 40 99 05  info@drenthetours.nl

10-daagse Rome en Florence 31 juli

NieuwEvenement Reisomschrijving

Twee Italiaanse steden die het hart sneller doen kloppen!
Beide hebben op historisch en cultureel gebied veel te bieden. Eerst brengen we u naar Rome, ‘de eeuwige stad’. Het is één groot openluchtmuseum met monumenten uit het begin van onze jaartelling. In drie heerlijke dagen kunt u een uitstekende indruk opdoen van deze altijd boeiende stad. Natuurlijk bezoekt u het Vaticaan met de St. Pieter, het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon en veel andere bekende bezienswaardigheden. Ook kunt u op eigen gelegenheid door Rome wandelen en genieten van de bijzondere sfeer. De stad combineert oude en nieuwe culturen moeiteloos. U vindt er gezellige terrasjes en prachtige winkelstraten. Uiteraard ontbreekt de prachtige kunststad Florence niet in deze reis, met zijn prachtige gebouwen en kunstschatten. U ziet tijdens deze excursiereis onder andere de Dom met zijn enorme koepel en de oudste brug over de rivier de Arno, de Ponte Vecchio. Boek deze goed verzorgde busreis naar deze twee indrukwekkende steden, Florence en Rome!

Extra informatie

4 x Overnachtingen in hotel Roma Domus omgeving Rome
2 x Overnachtingen in hotel Biondi in Montecatini Terme

Inclusief

2 x overnachtingen in Zuid-Duitsland
1 x overnachting in de omgeving van het Gardameer
4 x overnachtingen in het 4-sterren Hotel Roma Domus in de omgeving van Rome
2 x overnachtingen in het 4-sterren Biondi Hotel in Montecatini Terme
Verblijf in alle hotels in een kamer met bad of douche en toilet
Dagelijks een goed verzorgd ontbijt en 3-gangen diner
2x dagdeel in Rome met Nederlandssprekende stadsgids
1x dagdeel in Florence met Nederlandssprekende stadsgids
Genoemde excursies, exclusief entreegelden
Luxe Comfort Class touringcar met chauffeur/reisleider
Goed verzorgd afscheidsbuffet in Nederland
Tol- en parkeergeldenToeristenbelasting

Exclusief

Eénpersoonskamertoeslag € 145,00
Entreegelden
Persoonlijke uitgaven
Annuleringverzekering
Reisverzekering

Programma

Maandag: Nederland - Zuid-Duitsland
Nadat u met één van onze servicelijnen op ons centrale overstappunt bent aangekomen en heeft genoten van het kopje koffie of thee, rijden we naar ons hotel in Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Dinsdag: Zuid-Duitsland - omgeving Gardameer
Via Oostenrijk en de oude Brennerpas rijden we naar de omgeving van het Gardameer, waar we in de namiddag aankomen bij ons hotel voor diner en overnachting.

Woensdag: Omgeving Gardameer - omgeving Rome
We vervolgen onze weg en rijden met verschillende stops richting Rome, waar we 4 nachten verblijven in Hotel Roma Domus in de plaats Ponzano Romano.

Donderdag: Rome
Na het ontbijt rijden we naar het centrum van Rome. Onder begeleiding van een Nederlandssprekende gids maken we kennis met Vaticaanstad, de soevereine staat in het hart van Rome. We zien o.a. de St. Pieter met het bekende St. Pietersplein, het Vaticaanmuseum met een omvangrijke kunstcollectie en vele andere bezienswaardigheden. Na dit uitgebreide bezoek hebben we nog vrije tijd, die we naar eigen idee kunnen invullen. Aan het einde van de middag rijden we naar ons Hotel Roma Domus.

Vrijdag: Rome
Deze dag staat weer in het teken van de ‘eeuwige stad’. Onder begeleiding van onze gids maken we een wandeling langs de vele bezienswaardigheden van Rome. Het is onmogelijk om alles te bekijken. Onze gids zal de wandelroute zo indelen, dat u in ieder geval het Colosseum, Het Forum Romanum, het Pantheon en de Spaanse Trappen te zien krijgt.

Zaterdag: Rome
Vandaag heeft u de mogelijkheid om één of meerdere bezienswaardigheden in Rome zelf te gaan bekijken. Een extra bezoek aan de St. Pieter met de Sixtijnse kapel of Piazza Campidoglio, de keuze is aan u. Op de afgesproken tijd en plaats wacht uw chauffeur u op en rijden we terug naar ons hotel.

Zondag: Omgeving Rome - Orvieto - Montecatini Terme
We verlaten Rome en gaan richting Toscane. Tijdens deze rit maken we een stop in het indrukwekkende stadje Orvieto. De stad ligt op een tufstenen plateau en kijkt uit op een met wijngaarden overdekte vlakte. Vervolgens rijden we naar Montecatini Terme, waar we 2 nachten zullen verblijven.

Maandag: Florence
U maakt vandaag uitgebreid kennis met de kunststad Florence. Onder begeleiding van een Nederlandssprekende gids gaan we het historisch centrum uitgebreid bekijken. Tijdens deze stadswandeling zien we o.a. de Dom met de enorme koepel, Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio. Na deze wandeling heeft u nog voldoende tijd om deze geweldige stad zelf te bekijken. Aan het einde van de middag rijden we terug naar Montecatini.

Dinsdag: Montecatini Terme - Zuid-Duitsland
Na het ontbijt verlaten we Toscane en rijden via een mooie route naar Zuid-Duitsland voor diner en overnachting.

Woensdag: Zuid-Duitsland - Nederland
De laatste etappe van deze indrukwekkende excursiereis. Via de Duitse autowegen rijden we naar ons centrale overstappunt. Hier krijgt u, voordat u huiswaarts keert, een goed verzorgd afscheidsbuffet aangeboden.

N.B. In voorkomende omstandigheden kunnen er wijzigingen optreden in het reisplan.
In samenwerking met Bolderman

Identificatie

Paspoort/ID nummer en naam


Boeken


+ reserveringskosten (per boeking): € 2,-

Vertrekdata
Vertrek
  Assen NS station 05:00
  Groningen NS Station 04:25
Foto's
10-daagse Rome en Florence 31 juli
Extra foto's
  • 11-daagseTopreis Toscane 20 - 30 Oktober
  • 11-daagseTopreis Toscane 20 - 30 Oktober
11-daagseTopreis Toscane 20 - 30 Oktober
11-daagseTopreis Toscane 20 - 30 Oktober
11-daagseTopreis Toscane 20 - 30 Oktober
10-daagse Rome en Florence 31 juli 10-daagse Rome en Florence 31 juli Twee Italiaanse steden die het hart sneller doen kloppen! Beide hebben op historisch en cultureel gebied veel te bieden. Eerst brengen we u naar Rome, ‘de eeuwige stad’. Het is één groot openluchtmuseum met monumenten uit het begin van onze jaartelling. In drie heerlijke dagen kunt u een uitstekende indruk opdoen van deze altijd boeiende stad. Natuurlijk bezoekt u het Vaticaan met de St. Pieter, het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon en veel andere bekende bezienswaardigheden. Ook kunt u op eigen gelegenheid door Rome wandelen en genieten van de bijzondere sfeer. De stad combineert oude en nieuwe culturen moeiteloos. U vindt er gezellige terrasjes en prachtige winkelstraten. Uiteraard ontbreekt de prachtige kunststad Florence niet in deze reis, met zijn prachtige gebouwen en kunstschatten. U ziet tijdens deze excursiereis onder andere de Dom met zijn enorme koepel en de oudste brug over de rivier de Arno, de Ponte Vecchio. Boek deze goed verzorgde busreis naar deze twee indrukwekkende steden, Florence en Rome! Ro2 0.00 Condition: New In stock! Order now!
Boeken

Waarom Drenthe Tours?

  • Veilige en schone touringcars
  • Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • Vriendelijke en optimale service
  • Comfortabel op reis
  • Altijd voordelige prijzen
Onze partners
FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Tirol Reizen De Oringer Marke
Ontwikkeld door Dotsimpel