0592 - 40 99 05  info@drenthetours.nl

Kerstmarkt Bremen met eettour 20 December

Nieuw Reisomschrijving

De kerstmarkt van Bremen wordt elk jaar weer gehouden rond het mooie stadhuis. De kerstmarkt van Bremen is groots van opzet. Er zijn meer dan 170 kerststands, de één nog mooier versiert dan de ander. Al deze stands nodigen je uit om heerlijk te kerstshoppen. De kerstmarkt van Bremen behoort tot één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. Op de markt vind je o.a. handgesneden kerststallen, kerstpiramiden en prachtig versierde kerstbomen. De lucht van gluhwein, geroosterde amandelen, bratwurst en nog vele andere Duitse kerstgerechten en heerlijkheden. Bremen is een ideale stad voor een gezellig dagje weg en met de sfeer rondom kerst al helemaal!

Om 17.00 uur is er een eettour door Bremen.
Een rondleiding door de oude stad vol verrassingen. Spannend, onderhoudend, plezierig.
En we voldoen aan de vier meest bekende Bremer, de stadsmuzikanten - City Hall (World Heritage Site) - Roland - de kathedraal - het huis van de handelaren die Schütting - Böttcherstraße - maritieme mijl en de Schnoor.
Daarna eet je in een originele Bremer-pand. U kiest wat op de tafel komt. Om uit te kiezen, de originele Bremer Pannfisch met gefrituurde aardappelen, een medailletje of een vegetarische schotel.

Extra informatie

Via een beperkt opstapschema reis u naar Bremen.
Daar heeft u eerst de gelegenheid om de kerstmarkt te bezoeken.
Om 17.00 uur start de rondleiding met eettour.
Om 21.00 uur vertrekken we weer naar de opstapplaatsen.

Inclusief

- vervoer
- eettour: rondleiding en diner

Exclusief

- uitgaven van persoonlijke aard

Identificatie

Paspoort/ID nummer en naam


Boeken


+ reserveringskosten (per boeking): € 2,-

Vertrekdata
Vertrek
  Assen NS station 08:30
  Beilen Carpoolplaats bij Casino/Eetpaleis 08:10
  Emmen NS Station 08:00
  Groningen NS Station 09:00
  Hoogeveen Motel Hoogeveen 07:50
  Oude Pekela Restaurant Pekelahof 09:20
  Stadskanaal Leenbakker 08:30
  Veendam Salwaplein 08:55
  Vries bushalte t.o. voormalig Rabobank 08:40
  Winschoten NS Station 09:30
Foto's
Kerstmarkt Bremen met eettour 20 December
Extra foto's
  • Kerstmarkt Bremen met eettour 20 December
Kerstmarkt Bremen met eettour 20 December
Kerstmarkt Bremen met eettour 20 December
Kerstmarkt Bremen met eettour 20 December Kerstmarkt Bremen met eettour 20 December De kerstmarkt van Bremen wordt elk jaar weer gehouden rond het mooie stadhuis. De kerstmarkt van Bremen is groots van opzet. Er zijn meer dan 170 kerststands, de één nog mooier versiert dan de ander. Al deze stands nodigen je uit om heerlijk te kerstshoppen. De kerstmarkt van Bremen behoort tot één van de mooiste kerstmarkten van Duitsland. Op de markt vind je o.a. handgesneden kerststallen, kerstpiramiden en prachtig versierde kerstbomen. De lucht van gluhwein, geroosterde amandelen, bratwurst en nog vele andere Duitse kerstgerechten en heerlijkheden. Bremen is een ideale stad voor een gezellig dagje weg en met de sfeer rondom kerst al helemaal! Om 17.00 uur is er een eettour door Bremen. Een rondleiding door de oude stad vol verrassingen. Spannend, onderhoudend, plezierig. En we voldoen aan de vier meest bekende Bremer, de stadsmuzikanten - City Hall (World Heritage Site) - Roland - de kathedraal - het huis van de handelaren die Schütting - Böttcherstraße - maritieme mijl en de Schnoor. Daarna eet je in een originele Bremer-pand. U kiest wat op de tafel komt. Om uit te kiezen, de originele Bremer Pannfisch met gefrituurde aardappelen, een medailletje of een vegetarische schotel. K100 0.00 Condition: New In stock! Order now!
Boeken

Waarom Drenthe Tours?

  • Veilige en schone touringcars
  • Ruim 20 jaar ervaring in busreizen
  • Vriendelijke en optimale service
  • Comfortabel op reis
  • Altijd voordelige prijzen
Onze partners
FC Groningen Logo FC Emmen Logo Slangen Reizen Abiant Lycurgus Bolderman Reizen Tirol Reizen De Oringer Marke
Ontwikkeld door Dotsimpel